Adax lagersalg

Så er det igen tid til Adax lagersalg i Roskilde.

På Adax lagersalg er der mulighed for at købe kollektionsprøver og udgåede varer indenfor bl.a. tasker, punge, handsker, computer sleeves og meget andet til specielle lagersalgspriser.

Du kan både betale med Dankort, MobilePay og kontanter. 

Se også gode tilbud på Adax hos:

Carriealong Stylepit
Kender du ikke Adax? se mere her

Anbefal Adax lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Adax lagersalg

Åbningstider

Torsdag 31 oktober 2019 kl. 14.00 - 20.00

Fredag 1 november 2019 kl. 14.00 - 20.00

Lørdag 2 november 2019 kl. 10.00 - 14.00Adresse og kort

  • Addresse: Vestre Hedevej 18, 4000 Roskilde

Varemærker

  • Adax

Produkter

  • Computer Sleeves
  • Handsker
  • Punge
  • Rejseartikler,trolleyer
  • Tasker

Mere info om Adax

Adax er et dansk modefirma som siden 1982 har specialiseret sig i at designe og producere moderigtige tasker, bælter, punge og tilbehør til både mænd og kvinder. Bag firmaet står designeren Eugen Silfen som var manden som i sin tid stiftede Adax og som stadig designer langt størstedelen af deres produkter. Firmaet har i dag til huse på Vestre Hedevej i Roskilde.

Eugen Silfen er betaget af at skabe nye og innovative designs til hans lange række af produkter – faktisk så betaget, at så snart han er blevet færdigt med det ene design, drømmer han straks om det næste.

Hans iver for at skabe noget nyt går dog aldrig udover hverken kvalitet eller håndværk, så er designet færdigt men er umuligt at producere efter deres høje standard, smider han hvad han har i hænderne og foretager de nødvendige ændringer før han fortsætter med de nye designs. Eugens mission er at Adax’ produkter skal være innovative, hvilket skal opnås gennem skønhed og funktionalitet. 

Adax’ produkter er ikke bare tasker eller punge, men er en beklædningsgenstand hvor der er kælet for detaljerne. Udover at produkterne bliver fremstillet i de bedste skind- og lædervarer, er deres tasker og punge også fyldt med små, men nyttige, detaljer som eksempelvis lommer til mobiltelefonen i tasken eller lignende.

Derudover er hver en taske eller pung fremstillet efter samme opskrift som i den spæde begyndelse; produktionen foregår i hånden, hvilket betyder at produkterne er håndsyede og at materialerne er skåret ud i hånden. Det er blandt andet derfor at Adax i dag er blevet så succesfuld at de kan beskæftige over 100 medarbejdere på verdensplan.

Det meste af produktionen har i de sidste 19 år foregået i Indien i tæt samarbejde med indiske læderproducenter. Det er vigtigt at fremhæve at Adax er imod børnearbejde og samarbejder med underleverandører om at sikre arbejderne for forsikringer, pensioner, og deres børn får en uddannelse. 

Selve designet er inspireret fra nutidens trends som Eugen tilsætter sit eget personlige twist til. Resultatet bliver et produkt som udstråler personlighed, klasse og stil – alt i mens at fortsat er både klassisk og moderne. Sammensætningen af alle disse egenskaber, gør at Adax er en af de få danske frontløbere indenfor design af tasker og punge på det danske marked.

Stilen, materialerne og den store eftertragtning er direkte årsag til Adax’ høje standardpriser. Men via lagersalg, er det muligt at få fingrene i de lækre tasker og punge til ret gode priser – og på grund af materialerne, designet og farverne, er produkterne tilmed ret tidsløse og vil derfor være moderne i mange år fremover.

Deres tasker og punge vil altså nemt kunne pifte dig op til at ligne en million selvom de eventuelt er fra en tidligere kollektion og købt på et lagersalg. Adax’ produkter er tilgængelige på lagersalg så snart de gamle kollektioner bliver erstattet med nye, hvilket typisk sker forår og efterår.

Den vigtigste ingrediens i produkterne fra Adax er læder, og her kombinerer Adax en høj materialekvalitet med en etisk forsvarlig produktionsmetode. Læderet der benyttes i produkterne fra Adax stammer udelukkende fra kødproduktion og er dermed mere bæredygtigt en læder der udelukkende er skabt til skindproduktion. Læderet er naturligvis af høj kvalitet, og der anvendes kun kalvelæder eller lammeskind til produkterne.