Broste Lagersalg

Så er det igen tid til det halvårlige Broste Lagersalg i København i dagene 19 - 21 november 2019.

På Broste lagersalg er der mulighed for at købe skønne boligaccessories som vaser, stel, tekstiler og småmøbler.  

Der kan både betales med kontanter, MobilePay og Dankort

Se også gode tilbud på Broste hos:

Noru Nordic Nest
Kender du ikke Broste Copenhagen? se mere her

Anbefal Broste Lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Broste Lagersalg

Åbningstider

Tirsdag 19 november 2019 kl. 12.00 - 19.00

Onsdag 20 november 2019 kl. 12.00 - 19.00

Torsdag 21 november 2019 kl. 12.00 - 16.00Adresse og kort

  • Addresse: Sydholmen 17, 2650 Hvidovre

Varemærker

  • Broste

Produkter

  • Lys
  • Interiør
  • Julepynt
  • Lanterner
  • Servietter

Mere info om Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har siden 1955 designet brugskunst, interiør og møbler i høj materialemæssig kvalitet og med godt håndværk.

Virksomhedens egentlige start er dog noget utraditionel, da det udspringer af det danske handelsfirma Brøste der blev grundlagt af købmanden Peter Brøste helt tilbage i 1915. I de første år importere Brøste salt og kalisalpeter fra Tyskland, og du kan faktisk stadig den dag i dag købe forskellige typer af Brøste salt i butikkerne. 

Da Peter Brøstes søn Ulf Brøste trådte ind i firmaet begyndte en ny æra. Ulf rejste meget rundt i verden og på grund af hans interesse for antikviteter og kunst begyndte Brøste også at handle med antikviteter og tæpper fra Østen. Ulf overtog ejendommen Overgaden oven Vandet 10 på Christianshavn og oprettede et lille museum - Brøstes samling i ejendommen.

Med det nye varesortiment begyndte Brøste også at åbne butikker i København - bl.a. i Imperial. Med tiden skiftede Brøste dog strategi og lukkede detailbutikkerne ned, og er i stedet gået over til udelukkende at sælge en gros.

I takt med at en stadig større del af Børstes omsætning kommer uden for Danmark, vælger man at skifte navn fra Brøste til Broste Copenhagen for at få en mere international profil. I dag har Broste mere end 80% af sin omsætning fra udlandet.

Brostes kollektioner dækker i dag alt lige fra vaser, bestik, glas, spisestel til sengetøj og duge. Alt er gennemsyret af den klassiske Skandinaviske minimalisme, eksklusive materialer som sten pels og træ, og brug af sarte og diskrete farver.

I efteråret 2017 introducerede Broste for første gang en møbelkollektion der bestod af en sofa, chaiselong, lænestol, loungestol og en rund puf. Så for alle Broste Copenhagen fans er der nu endnu flere muligheder for at indrette hjemmet med det smukke og enkle Broste design.

Lagersalgene fra Broste Copenhagen er rigtig populære - her får du lejlighed til at købe super lækre interiørprodukter til rigtig gode priser. De nedsatte varer på lagersalgene er typisk 2. sorteringsvarer, kollektionsprøver eller udgåede varer fra tidligere kollektioner.