By Malene Birger førudsalg Aarhus

Der er desværre ikke noget By Malene Birger førudsalg Aarhus lige nu!

Men du skal selvfølgelig ikke snydes for gode tilbud på By Malene Birger...

Se tilbud på By Malene Birger hos:

Nelly Miinto ByFlou

Kom til eksklusivt førudsalg hos By Malene Birger i Aarhus. 

Modtagere af nyhedsbrevet fra By Malene Birger kan spare op til 40% på efterårs og vinterkollektionen.

Dette er den perfekte lejlighed til at få købt de sidste julegaver, da der er mulighed for at få sat  byttemærker på tøjet.

Der er ikke mulighed for at få indpakket varerne. 

Kender du ikke By Malene Birger? se mere her

Anbefal By Malene Birger førudsalg Aarhus til andre


Invitation / Information

mere information omkring By Malene Birger førudsalg Aarhus

Åbningstider

Torsdag 20 december 2012 kl. 17.00 - 20.00Adresse og kort

  • Addresse: Volden 25, 8000 Århus C

Varemærker

  • By Malene Birger

Produkter

  • Kjoler
  • Bluser
  • Jakker
  • Skjorter
  • Toppe

Mere info om By Malene Birger

Day Birger et Mikkelsen er et dansk modebrand som blev etableret i København af Keld Mikkelsen tilbage i 1997. Den unge Keld brugte meget tid på at rejse rundt i Asien og fik her den store inspiration til designet på hans kommende dametøjsmærke.

Fra hovedkontoret i et femetagers byhus på Kongens Nytorv i København, sørger Keld, hans kone og hans datter for den daglige drift af Day Birger et Mikkelsen. Hans kone er chefdesigner i firmaet, mens hans datter er den store inspirationskilde til deres kollektion til unge piger – på den måde må firmaet betegnes som en stor virksomhed med en snert af den familiære ånd.

 

I dag bliver Day Birger et Mikkelsen solgt gennem mere end 1000 butikker og salgssteder i 25 lande fordelt over hele verden, og det må primært være resultatet af den gennemgående stil som findes på hvert et stykke af deres dametøj. Stilen er en blanding hverdags- og selskabstøj hvor designet både er klassisk, elegant, sexet og moderne på samme tid – det skal få enhver kvinde til at føle sig hjemme i tøjet i alle situationer.

 

Designerne hos Day Birger et Mikkelsen arbejder konstant med det formål at kombinere kunst og håndværk med det antikke, moderne, etniske og det internationale udtryk. Det er en stor mundfuld at opfylde alle udtryk i blot ét stykke dametøj, men det lykkes alligevel med hvert et stykke tøj som kommer ud til butikkerne. Den røde tråd i designet er hentet med direkte inspiration fra asiens smukkeste broderier og mønstre som så bliver tilsat moderne silhuetter, en vintage stil og en smule maskulinitet. Det er en kombination som er blevet brugt allerede fra den spæde start og som Day Birger et Mikkelsen har haft stor succes med – det har allerede tidligt givet dem stor international opmærksomhed via forsiderne på alverdens modemagasiner.

 

Flere gange årligt skifter Day Birger et Mikkelsen deres kollektioner ud med nye, og her er det muligt at få fingrene i det lækre dametøj fra den udgående kollektion til stærkt nedsatte priser på et lagersalg. Tøjet på et lagersalg fejler intet, det er blot resterne af det tøj som ikke er blevet solgt i butikkerne og som selve Day Birger et Mikkelsen ikke selv har nået at få afsat – derfor vil et lagersalg også ofte indeholde store mængder af de allermest populære modeller.

 

Faktisk er Day Birger et Mikkelsen et populært og efterspurgt mærke på landets forskellige lagersalg, for det tidsløse design gør at det er ekstremt svært at se forskel på modellerne fra henholdsvis den nye og de gamle kollektioner. Det gør at kvinder kan købe lækkert kvalitetstøj som samtidigt er yderst moderne i lang tid fremover med kæmpemæssige besparelser. Fordelen ved et lagersalg er altså at det giver mulighed for at kunne købe mere luksustøj eller have råd til andre must-haves for de samme penge – og hvilke kvinder ville ikke ønske det?