By Malene Birger lagersalg

By Malene Birger holder stort lagersalg i Nørrebrohallen i København. 

Så er du også vild med det dejlige dametøj fra By Malene Birger, så er det med at sætte X i kalenderen.

Der er mulighed for at betale med både Dankort, kontanter og MobilePay.

 

 

Se også gode tilbud på By Malene Birger hos:

Nelly ByFlou
Kender du ikke By Malene Birger? se mere her

Anbefal By Malene Birger lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring By Malene Birger lagersalg

Åbningstider

Tirsdag 19 marts 2019 kl. 08.00 - 19.00

Onsdag 20 marts 2019 kl. 08.00 - 19.00Adresse og kort

  • Addresse: Nørrebrogade 208, 2200 København N

Varemærker

  • By Malene Birger

Produkter

  • Kjoler
  • Bluser
  • Jakker
  • Skjorter
  • Toppe

Mere info om By Malene Birger

By Malene Birger er et dansk designermærke som tilbage i 2003 blev startet af Malene Birger i København med følgeskab af 10 ansatte. Indtil i dag, har mærket kun satset på design og produktion af dametøj – og det er noget som de er dygtige til og derfor også fortsætter med at fokusere på fremover.

Meningen er at designe og producere dametøj i luksusklassen som de fleste modeorienterede kvinder har råd til at betale for. Det har også resulteret i at By Malene Birger får opmærksomhed fra både de store modemedier, de kendte og de kongelige ved introduktionen af hver ny kollektion - alt sammen noget som sætter et tydeligt aftryk i bevidstheden hos slutbrugeren og har derfor også resulteret i at By Malene Birger, med hovedsæde i København, i dag beskæftiger over 100 medarbejdere og sælger deres dametøj i 42 forskellige lande fordelt over hele verden.

 

By Malene Birger er ambassadør for UNICEF Danmark og introducerer løbende specielle produkter som udelukkende har til formål at sende al fortjenesten direkte videre til UNICEF. Derudover støtter hun også årligt Børnehjælpsdagen som går ud på at øge selvtilliden hos børn som er anbragt hos plejefamilier eller på en institution. Sammen med visionen om at være et velrespekteret og designdrevet designermærke på det internationale modemarked, er det noget som skal gøre alverdens modeorienterede kvinder stolte af at iklæde sig dametøj fra By Malene Birger.

 

By Malene Birger har et dybt ønske om at tilskynde kvinder til at vælge det liv som de allerhelst selv vil have. Desværre koster designertøj væsentligt flere penge i butikkerne end det dametøj som fås i supermarkeder eller de mere billige dametøjsforretninger, og derfor har mærket svært ved at nå ud med det budskab til alle verdens kvinder. Heldigvis skifter By Malene Birger kollektion to gange om året, og her er det ofte muligt at finde den udegående kollektion på lagersalg til stærkt nedsatte priser – det er ofte til så billige priser at langt de fleste kvinder kan være med og endda for det meste har råd til mere end blot ét stykke designertøj.

 

Ofte er designertøj så tidsløst at det kun er de allermest modefokuserede mænd og kvinder som vil bemærke hvis et stykke tøj ikke kommer fra den nyeste kollektion, og her er By Malene Birger absolut ingen undtagelse. Derfor kan et lagersalg være en rigtig god ide at gøre brug af hvis pengepungen ikke er så stor, men du alligevel gerne vil købe kvalitetstøj som både udstråler luksus og giver en lang holdbarhed.

 

Det kan også være at du måske normalvis har råd til den nyeste kollektion fra By Malene Birger, men gerne vil have mere tøj for de samme penge eller måske blot ønsker at kunne forkæle dig selv med luksus på andre områder uden at gå ned på hverken mærkevarer eller kvaliteten af dit tøj. I sådan et tilfælde vil et lagersalg altid kunne hjælpe dig med at opnå dit ønske på grund af de væsentligt lavere priser på hvert stykke tøj.

 

Det eneste som kræves med et lagersalg, er at du har tålmodighed til at vente på at butikkerne skal af med de udgående kollektioner, hvilket typisk foregår i foråret og efteråret når henholdsvis de nye sommer- og vinterkollektioner skal introduceres. Kan du derfor leve med et tidsløst og smart stykke tøj fra den tidligere kollektion og har du samtidigt tålmodighed til at vente på at kollektionerne skifter, er et lagersalg absolut noget som du bør overveje næste gange du skal købe dametøj fra By Malene Birger.