Dyrberg Kern lagersalg

Der er desværre ikke noget Dyrberg Kern lagersalg lige nu!

Men du skal selvfølgelig ikke snydes for gode tilbud på Dyrberg/kern...

Se tilbud på Dyrberg/kern hos:

Stylepit

Dyrberg Kern afholder lagersalg hvor du har mulighed for at købe skønne smykker og ure fra tidligere kollektioner samt kollektionsprøver fra AW17 kollektionen til nedsatte priser.

Lagersalget er denne gang i Aarhus.

Der vil blive fyldt op med nye varer alle dage så længe lager haves.

På Dyrberg Kern lagersalget kan du betale med både Dankort og kontanter.

Priserne ligger på 100 - 500 kr. pr. style.

 

Kender du ikke Dyrberg Kern? se mere her

Anbefal Dyrberg Kern lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Dyrberg Kern lagersalg

Åbningstider

Fredag 16 november 2018 kl. 10.00 - 18.00

Lørdag 17 november 2018 kl. 10.00 - 17.00Adresse og kort

  • Addresse: Banegårdspladsen 14, , 8000 Aarhus C

Varemærker

  • Dyrberg/Kern

Produkter

  • Armbånd
  • Halskæder
  • Ringe
  • Ure
  • Øreringe

Mere info om Dyrberg Kern

Dyrberg/Kern er et dansk smykkemærke som er stiftet af Gitte Dyrberg og Henning Kern i København tilbage i 1985. Oprindeligt designede de sammen dametøj og tilbehør dertil, men skiftede ret hurtigt retning til kun at fokusere på smykker. I dag er både Gitte og Henning stadig chefdesignere i virksomheden.

Både Gitte og Henning har en enorm passion for design og det bemærkede de begge straks første gang de mødtes. Her blev de hurtigt enige om at deres brændende passion og deres kreative energi og kemi kunne hjælpe dem langt i kampen mod målet om at skabe et internationalt og anerkendt smykkemærke.

Dyrberg/Kern fokuserer på at skabe smukke håndlavede smykker og ure til stilbevidste kvinder over hele verden. Designet udstråler kvalitet, personlighed og innovation og er nøje afstemt mellem de skandinaviske designtraditioner og den aktuelle stemning på det internationale modemarked. Designprocessen er alt sammen noget foretages af Dyrberg/Kerns eget designteam på hovedkontoret i København og designerne arbejder konstant på højtryk for at skabe smykker med personlighed med udspring i personlig stil, drømme og skønhed.

 

Efter selve designprocessen er færdiggjort, bliver Dyrberg/Kerns smykker produceret med håndkraft i Asien i fine kvalitetsmaterialer fra enten Italien, Afrika eller Kina. Hvert et smykke er i hænderne på cirka 40 medarbejdere før det står klart til at undergå en yderst streng kvalitetskontrol, hvilket ses som en absolut vigtig del af produktionen. Intet smykke får lov til at blive sendt på markedet før det har bestået kvalitetskontrollen, og sammenholdt med materialevalget og det lækre design, kan man tydeligt se hvorfor Dyrberg/Kerns smykker i dag bliver solgt gennem mere end 2000 salgssteder i 40 lande fordelt over hele verden.

 

Men selvom Dyrberg/Kern designer og producerer eftertragtede smykker til hele verden, er det ret sjældent at de får solgt det hele inden at der sendes en ny kollektion på gaden, og det er altså her at alverdens modeinteresserede kvinder skal skynde sig at besøge et lagersalg eller to; det er nemlig gennem lagersalg at de dyre Dyrberg/Kern smykker og ure bliver solgt til ekstremt nedsatte priser – udelukkende med det formål at der bliver skabt plads på lageret og i butikkerne til de nye modeller.

 

Selvom nye kollektioner byder på nye designs, så er Dyrberg/Kerns designs alligevel i så stor en kaliber, at deres smykker er eftertragtede uanset årgang – deres designs er simpelthen så lækre at de vil fortsætte med at være moderne i flere år efter de blev taget af markedet. Derfor kan der være store fordele ved at købe de nye smykker på et lagersalg, for her kan man både spare penge samtidigt med at man får adgang til at købe moderigtige designersmykker med en maksimal holdbarhed – både slitagemæssigt og modemæssigt.

 

Et lagersalg vil altså automatisk frigøre flere penge til lækre smykker eller andre modesager – eller måske til en ny ferie eller blot opsparingen.