Julie Sandlau lagersalg Aarhus

Julie Sandlau holder lagersalg i Aarhus hvor du kan gøre et kup på de skønne smykker fra Julie Sandlau.

De nedsatte varer er et mix af kollektionsprøver, udgåede varer og limited edition produkter.

Lagersalget foregår i på 1. sal i Bruuns Galleri i Aarhus - lige ved siden af Selected. 

Se også gode tilbud på Julie Sandlau hos:

Smykkemester Golden Times
Kender du ikke Julie Sandlau? se mere her

Anbefal Julie Sandlau lagersalg Aarhus til andre


Invitation / Information

mere information omkring Julie Sandlau lagersalg Aarhus

Åbningstider

Onsdag 2 oktober 2019 kl. 10.00 - 20.00

Torsdag 3 oktober 2019 kl. 10.00 - 20.00

Fredag 4 oktober 2019 kl. 10.00 - 20.00

Lørdag 5 oktober 2019 kl. 10.00 - 18.00Adresse og kort

  • Addresse: M.P. Bruuns Gade 25, , 8000 Aarhus C

Varemærker

  • Julie Sandlau

Produkter

  • Armbånd
  • Halskæder
  • Ringe
  • øreringe

Mere info om Julie Sandlau

Julie Sandlau er en dansk smykkedesigner med et dansk smykkefirma af samme navn. Mærket Julie Sandlau blev grundlagt i 2002 i København hvor firmaet stadig holder til – nu på Århusgade i København Øst.

Grundlaget for Julies drømme om at producere smykker blev lagt da hun for flere år tilbage rejste rundt i den østlige del af verden for at udføre modeljobs. Her stødte hun ind i en særlig helbredende urt som havde en så smuk form at den simpelthen måtte blive foreviget ved at være repræsenteret som en del af hendes kommende smykkefirmas logo. Denne urt gav altså direkte inspirationen til starten på Julies karriere som selvstændig smykkedesigner.

Julies smykker er designet med inspiration fra alverdens forskellige kulturelle trends og derefter forenklet og tilsat Julies eget twist. Hun elsker når tingene er så simpelt som muligt, hvilket smitter meget af på hendes udvalg af smykker – udvalget er stort, men hvert et smykke er designet med henblik på at være simpelt og samtidigt elegant og sofistikeret. Kombinationen af de tre egenskaber gør hendes smykker yderst tidsløse på trods af at der altså er tale om ret dyre luksussmykke. 

Under selve produktionen af smykkerne, gør Julie Sandlau meget ud af at benytte sig af de bedste teknologier og de bedste materialer. Produktionsapparatet er fuldt up-to-date og der anvendes udelukkende sterlingsølv, 22 karats guldbelægninger og yderst smukke smykkesten. Den store omhu under både materialevalget og produktionen har gjort at store Hollywood-stjerner som eksempelvis Jessica Simpson ofte ses iført smykker fra Julie Sandlau på den røde løber. 

Julie Sandlaus smykker hører absolut ikke til i den billige klasse, men via lagersalg når de nye kollektioner bliver sendt på gaden, har de mere almindelige danske kvinder pludseligt adgang til fine smykker i rigmands- og Hollywoodklassen. Hvad de enkelte smykker helt eksakt har af pris på sådan et lagersalg kommer helt an på den normale butikspris, men ligesom ved langt de fleste andre varer på et lagersalg, er der rigtigt mange penge at spare – penge som kan bruges til andre smykker, noget lækkert tøj eller måske blive smidt i opsparingen til familiens næste udlandsrejse. 

Som tidligere nævnt, er Julie Sandlaus smykker både tidsløse og udført i kvalitetsmaterialer. Smykker i den kaliber går altså hverken af mode eller går i stykker sådan lige med det samme – faktisk kan et sådan luksussmykke holde hele livet hvis blot man passer en smule på det. Derfor kan det absolut være en god ide at købe de nye Julie Sandlau smykker på lagersalg og spare penge, fremfor at købe dem til fuld pris i butikkerne – smykkerne holder lige længe af den grund.