Katvig Lagersalg København 2013

Så er der igen Katvig lagersalg, denne gang i Nørrebro hallen i København.

På lagersalget er der masser af gode tilbud på det skønne og bæredygtige børnetøj fra Katvig.

Der er desværre ikke mulighed for at medbringe barnevogne

Der er mulighed for at betale med både Dankort og kontanter på Katvig lagersalg

Kender du ikke Katvig ? se mere her

Anbefal Katvig Lagersalg København 2013 til andre


Invitation / Information

mere information omkring Katvig Lagersalg København 2013

Åbningstider

Torsdag 18 april 2013 kl. 14.00 - 19.00

Fredag 19 april 2013 kl. 10.00 - 18.00

Lørdag 20 april 2013 kl. 10.00 - 18.00

Søndag 21 april 2013 kl. 10.00 - 15.00Adresse og kort

  • Addresse: Nørrebrogade 208, 2200 København N

Varemærker

  • Katvig

Produkter

  • Børnetøj
  • Drengetøj
  • Overtøj
  • Pigetøj
  • Vintertøj

Mere info om Katvig

Katvig er en dansk producent af bæredygtigt børnetøj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Mærket blev grundlagt i 2003 af Vigga Svensson og har under hele dets levetid været under ledelse af netop Vigga som også fortsat tager sig af designafdelingen. I dag har Katvig til huse på Langebro i København.

Siden Viggas barndom har hun haft et stort ønske om at være med til at redde verden, og med Katvig har hun absolut lagt en god grund for det. Allerede da Katvig blev grundlagt i 2003, var Viggas’ højeste prioritet at hendes børnetøj skulle være fri for skadelige kemikalier – både for de drenge og piger som skulle bære tøjet til dagligt og for de tekstilarbejdere som stod for produktionen af materialerne. Da hun havde gevaldige problemer med at skaffe rene materialer, forsøgte hun sig frem med at omdanne brugte plastikflasker til tekstiler og derefter genbruge det til at skabe en helt ny og anderledes standard for produktion af børnetøj. I dag består Katvigs serie af børnetøj fortsat kun af organiske og økologiske materialer som organisk bomuld og genbrugspolyester. Faktisk er Katvig nået så langt indenfor genbrug af materialer, at de nu også fremstiller deres drengetøj og pigetøj i genbrugsbomuld.

 

I hverdagen er Katvig mest kendt for deres frække designs med flittig brug af æbler og striber og uden den designmæssige del af tøjet, havde mærket nok heller ikke vokset sig så stort som det er i dag. Heldigvis er et biprodukt af Katvigs succes, at det fremmer kampen for en renere produktion af børnetøj. Katvig må nemlig ses som en ledende virksomhed på netop det bæredygtige område, hvilket ikke kun gælder i børnetøjsindustrien, men også generelt for alle produktionsindustrier.

 

Udover at Katvig producerer noget af de mest bæredygtige drengetøj og pigetøj overhovedet, hører deres produkter også til i den absolutte elite indenfor slidstyrke og holdbarhed. Valget af de organiske genbrugsmaterialer og den effektive produktion, gør Katvig til et yderst holdbart produkt som bruges gennem flere årgange – lillebror eller lillesøster kan altså dermed nemt overtage storebrors eller storesøsters brugte børnetøj uden at det vil medføre rynkede næser hos andre forældre.

 

Katvig sender årligt 4 nye kollektioner på gaden, og for de forældre som hader at give fuld pris for børnetøj, medfører introduktionen af de nye kollektioner et sandt slaraffenland for netop dem. Her er det muligt at få fingrene i Katvigs lækre børnetøj til yderst favorable priser gennem et lagersalg – en kæmpe samling af produkter fra den udgående kollektion som kun er tilgængelig til så billige priser fordi at der skal være plads til de nye produkter på butikkernes hylder. Et lagersalg giver forældre mulighed for at kunne købe bæredygtigt, moderne og smart børnetøj til ligeså billige priser som det væsentligt ringere og mindre tjekkede børnetøj fra det lokale supermarked – og samtidigt vil de solgte produkter fra Katvig på et lagersalg stadig støtte op om kampen for en renere og mere kemikaliefri børnetøjsindustri.

 

Sidst men ikke mindst, fejler produkterne på et Katvig lagersalg intet – det er blot børnetøj fra den udgående kollektion og er derfor stadig i den samme høje kvalitet og med samme lange holdbarhed og i nøjagtigt samme standard. Det er absolut godt for både pengepung og miljø.