Mini A Ture lagersalg

Mini A Ture holder lagersalg i København

På lagersalget kan du spare masser af penge på lækkert børnetøj til drenge og piger fra Mini A Ture.

Der sælges kun varer i størrelsen 56 - 164, og der er begrænset udvalg denne gang. Du kan spare op til 75%.

Der kan både betales med MobilePay og kontanter, men det anbefales at medbringe kontanter for hurtigere ekspedition.

 

 

 

Se mere hos Mini A Ture

Se også gode tilbud på Mini a Ture hos:

Kids-world Danskoutlet Stylepit
Kender du ikke Mini A Ture? se mere her

Anbefal Mini A Ture lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Mini A Ture lagersalg

Åbningstider

Mandag 10 september 2018 kl. 10.00 - 19.00Adresse og kort

Du kan kun handle online i denne butik

Varemærker

  • Mini A Ture

Mere info om Mini A Ture

Mini a Ture er en dansk virksomhed som designer og producerer børnetøj til drenge og piger i alderen 0 til 12 år. Den første kollektion blev lanceret i Danmark i 2001 og har siden da oplevet stigende popularitet hos familier over hele verden. Hovedkontoret er beliggende på Rosenvænget Allé i København.

Mini a Tures stil er personlig og humørfyldt og indeholder altid smarte prints som kun de mest opfindsomme designere ville kunne finde på. Inspirationen er hentet fra chefdesigner Anne Katrine Montags egen barndom og derefter direkte overført til tegningerne over deres nye kollektion af drengetøj eller pigetøj. Sammen med minderne fra barndommen tilfører hun også de vigtigste elementer fra de skandinaviske designtraditioner som til sidst sættes sådan sammen at hvert et stykke børnetøj får en international profil – en kombination som gennem tiderne har sikret Mini a Ture en lang række af prestigefyldte designpriser og som derfor også har gjort dem til et eftertragtet og anerkendt mærke i det store udland.

Udover det unikke design består hvert et stykke børnetøj af stærke materialer og tilhørende syninger som både er funktionelt og behageligt at have på. Det er generelt en mærkesag for Mini a Ture at børnene skal føle sig godt tilpas i deres børnetøj og at forældrene samtidigt kan regne med at holdbarheden er helt i top og dermed uden problemer kan modstå den daglige slid som automatisk kommer under børnenes vilde lege. Disse egenskaber sikres gennem deres enormt store krav til materialekvaliteten og selve produktionen.

Men Mini a Ture er ikke bare et firma som kun tænker på profit – de tænker også på børnenes ve og vel. Det viser de blandt andet via deres samarbejde med Red Barnet om at bekæmpe mobning og støtte fællesskabet blandt børn. Til denne sag har Mini a Ture designet og udviklet en særlig T-shirt og taske hvor overskuddet går til Red Barnets indsats mod mobning. 

Via deres 4 årlige kollektioner, sikrer Mini a Ture at børnene altid kan se skønne og velklædte ud. Kollektionerne er delt op i to store serier som lanceres i henholdsvis foråret og efteråret og to mindre serier som lanceres i henholdsvis sommeren og til jul. Når de nye kollektioner skal lanceres, afholder Mini a Ture et lagersalg for at rydde op og gøre plads på hylderne – og her er det muligt at købe det lækre kvalitetsbørnetøj til mere eller mindre samme pris som de væsentligt billigere og ringere sortimenter fra varehusene. 

Med baggrund i hvor eftertragtet og holdbart deres drengetøj og pigetøj er, holder Mini a Ture også en rigtig god brugtpris som ofte kun er en smule lavere end priserne på Mini a Tures eget lagersalg. Derfor kan det faktisk være en rigtig god ide at købe Mini a Tures børnetøj på deres lagersalg, lade børnene bruge det i dagligdagen og derefter sælge det på brugtmarkedet når de er vokset ud af det og dermed score en god slat penge som eventuelt kan bruges som tilskud til en ny bunke børnetøj – måske endda igen via deres lagersalg.