Noa Noa lagersalg

Så er det endelig blevet tid til lagersalg hos Noa Noa igen

Lagersalget foregår hos NOA NOA i Kvistgaard, og denne gang kan du bl.a. finde restpartier fra tidligere kollektioner og  2. sorteringsvarer.

På lagersalget er der både dametøj fra Noa Noa og børnetøj fra Noa Noa miniature. 

Du kan betale med både Dankort, MobilePay og kontanter.

Kender du ikke Noa Noa? se mere her

Anbefal Noa Noa lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Noa Noa lagersalg

Åbningstider

Torsdag 23 maj 2019 kl. 11.00 - 18.00

Fredag 24 maj 2019 kl. 10.00 - 18.00

Lørdag 25 maj 2019 kl. 10.00 - 14.00Adresse og kort

  • Addresse: Krogenbergvej 15A, Nyrup, 3490 Kvistgård

Varemærker

  • Noa Noa

Mere info om Noa Noa

I 1981 fik brødrene Lars Holstein og Harald Holstein en god ide - de ville skabe et nyt tøjmærke der gjorde op med den noget specielle mode der ellers var populær i starten af 1980'erne. Hvem husker ikke de store skulderpuder, gulerodsbukserne eller for den sags skyld de første super spraglede joggingsæt.

Noa Noa var noget helt andet - navnet er thaitisk og kan oversættes til "Enkelt og harmonisk" - og det var også værdierne i det nye brand.  Noa Noa startede op med 2 butikker i henholdsvis København og Helsingør, men efterhånden som populariteten voksede, havde Noa Noa på et tidspunkt over 150 Noa Noa butikker verden over.

Noa Noa har formået at overleve et par større økonomiske kriser og er i dag privat ejet. Mærket sælges i over 20 lande gennem 90 konceptbutikker, og som en del af varesortimentet i yderligere 450 forretninger. 

Vigtigst er naturligvis produkterne. I dag har Noa Noa en kollektion af dametøj og en kollektion indenfor børnetøj. Kendetegnende for begge kollektioner er, at de indeholder fine håndværksmæssige detaljer, gode organiske materialer som eksempelvis 100% økologisk bomuld, silke eller uld.

Skønt design og lækre materialer er dog ikke hele historien bag Noa Noa. Produkterne er designet i Danmark men produceres rundt omkring i verden. For at sikre en høj produktmæssig kvalitet, men også ansvarlige produktionsforhold, har Noa Noa sikret at underleverandører alle lever op til UN Global Compact - et regelsæt der sikrer en bæredygtig produktion og samhandel, både miljømæssigt og menneskeligt.

Noa Noa lagersalg afholdes typisk 2 gange årligt, henholdsvis forår og efterår når der skal til at introduceres nye kollektioner i forretningerne. Da lagersalget er blandt de mest populære, kan det være en god ide at væbne sig med tålmodighed og forberede sig på at skulle tilbringe noget tid i en kø. Det kan også være en god ide at undgå at tage børn med, da der kan være mange mennesker til lagersalget, specielt i starten.