Norlie Outlet Store

Så er der godt byt til alle fans af det dejlige børnetøj fra Norlie.

Norlie åbner menlig en outlet store i Glostrup, hvor du et par dage om ugen har ulgihed for at købe det dejlige børnetøj med op til 70% rabat.

Sortimentet i butikken skifter i agens natur, men du kan typisk finde respartier fra tidligere kollektioner i str. 56 - 152 cm. 

Du kan både betale med Dankort og kontanter i Norlie outlet store.

Bemærk at der ikke er returret og bytteret.

Vær opmærksom på at der kun er begrænset plads til barnevogne. 

 

 

Kender du ikke Norlie? se mere her

Anbefal Norlie Outlet Store til andre


Invitation / Information

mere information omkring Norlie Outlet Store

Åbningstider

Torsdage kl. 11.30 - 16.30

Fredage kl. 11.30 - 17.30

 

 Adresse og kort

  • Addresse: Smedeland 22, 2600 Glostrup

Varemærker

  • Norlie

Produkter

  • Bukser
  • Nederdele
  • Skjorter
  • T-shirts
  • Trøjer

Mere info om Norlie

Norlie er et dansk firma som siden 2005 har designet og produceret børnetøj til både drenge og piger i alderen 0 til 12 år. De har i dag til huse i Birkerød lidt nord for København.

Designet er kraftigt inspireret af de klassiske og traditionelle beklædningsgenstande, men har også fået tilført mere nutidige detaljer som gør deres børnetøj fremstår både klassisk, simpelt og tidsløst. Norlie har en stor passion for strik, hvilket tydeligt smitter af på de mange forskellige beklædningsdele i deres sortiment. Særligt ynder de at bruge ekstraordinært fine garnkvaliteter i deres produktlinje.

 

Generelt set satser Norlie på at bruge langtidsholdbare materialer i deres børnetøj, og kombineret med deres passion for strik og det klassiske og tidsløse design, har det været med til at gøre Norlie til et populært børnetøjsmærke blandt modeinteresserede forældre.

 

Men så god en kvalitet er ikke helt billig, og da børn generelt vokser hurtigt ud af deres tøj, kan det være en økonomisk favorabel ide at indkøbe børnetøj i den kaliber på lagersalg, da det giver mulighed for at spare rigtigt mange penge på hvert produkt. Den lave stykpris på et lagersalg giver slutbrugeren mulighed for enten at indkøbe flere dele eller simpelthen spare lidt på børnepengene så der også er råd til mere legetøj, en sjovere sommerferie eller lignende.

 

Hvis man er typen som gerne vil spare penge og normalvis køber børnetøj i supermarkedet, har lagersalg en anden positiv effekt; ofte er priserne på et lagersalg sat så meget ned at de typisk matcher priserne i supermarkederne – blot i en væsentligt bedre og mere langtidsholdbar kvalitet.

 

Netop kvaliteten på Norlies børnetøj gør at deres produkter er nemme at sælge brugt til en god pris når børnene er vokset ud af det. Det er absolut en fordel i forhold til supermarkedstøjet som man nærmest er nødt til at forære væk når børnenes garderobe skal skiftes ud. I sidste ende betyder de gode brugtpriser på Norlie at der er endnu flere penge til indkøb af nyt børnetøj når tiden er inde til det – eventuelt endda på et lagersalg. Generelt set er det også tilfældet ved de andre mærkevarer, hvorfor et lagersalg både lader slutbrugeren indkøbe varerne billigere og derefter kan sælge det dyrere når børnene er vokset ud af det.

 

Lagersalg bliver typisk afholdt i foråret og efteråret når henholdsvis sommer- og vinterkollektionerne skal introduceres. Det er her at mærkerne og butikkerne skal af med den udgående kollektion for at få plads til den nye, og det er derfor at blandt andet Norlie kan købes med kæmpestore rabatter på et lagersalg.