Rice lagersalg

Er du også vild med de skønne produkter fra Rice, så er der godt nyt - for nu er der igen Rice lagersalg i Odense.

På Rice lagersalg kan du købe alverdens lækre ting til boligen som eksempelvis  køkkenting, papirvarer, porcelæn og meget mere.

Ud over brugskunst til boligen kan du også finde ting som tasker, tæpper, puder og legetøj på lagersalget

Der kan betales med både Visa/Dankort, MobilePay og kontanter

Se også gode tilbud på Rice hos:

Legebutikken Babygear
Kender du ikke Rice? se mere her

Anbefal Rice lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Rice lagersalg

Åbningstider

Onsdag 5 juni 2019 kl. 09.00 - 13.00

 Adresse og kort

  • Addresse: Havnegade 100 E , 5000 Odense C

Varemærker

  • Rice

Produkter

  • Legetøj
  • Køkkenudstyr
  • Opbevaring
  • Papirvarer
  • Pudebetræk
  • Tasker
  • Tæpper

Mere info om Rice

Rice er et dansk interiør og designfirma som siden etableringen i 1998 har leveret lækkert og frækt bruskunst og tilbehør til alverdens boliginteresserede personer. Firmaet er oprindeligt stiftet af danskeren Charlotte og franskmanden Phillipe, og det var faktisk under deres 15-årige lange ophold i Paris at de sammen fik ideen om at skabe noget nyt og anderledes til boligen. 

Under en af Phillipes forretningsrejser til Madagaskar, købte han en særlig fletkurv som han tog med hjem til Paris. Charlotte blev straks vild med den og da de havde nået et punkt i deres liv hvor de mente at de skulle lave noget andet end at være almindelige lønmodtagere, startede de med at importere disse fletkurve og sælge dem videre fra deres nye adresse i Odense.

Fletkurvene blev hurtigt en succes og gik som varmt brød – derfra har Rice udviklet sig til også at producere deres egne produkter som også er en kæmpemæssig succes. 

Rice er ikke brugskunst i den forstand som mange forbinder det med; produkterne er farverige og anderledes, om end at inspirationen alligevel er hentet fra de gode gamle dage – dog tilsat nogle sprælske farver som lyser op i hjemmet.

Meningen er simpelthen at Rice vil være med til at give brugerne en kulørt hverdag i hjemmet, uanset om de laver mad, rydder op eller blot slapper af på sofaen. Derfor er deres produkter, udover de sprælske farver, også helt nede på jorden. 

Uanset hvor længe man så end måtte kigge efter det, så bliver Rice’ produkter aldrig kedelige. Selv ikke engang kedelige vægge eller møbler kan gøre Rice kedeligt, for her er deres lækre brugskunst absolut med til at gøre kedeligt til sjovt og skønt.

Det kommer med 100 procent sikkerhed fra det dedikerede fokus på humor og skæve detaljer. Og glædeligt nok, så kan alle Rice’ produkter uden problemer sammensættes efter kun fantasiens grænser – uanset om det er deres håndlavede italienske bestik, deres farvede melamin, legetøj, pyntegenstande og så videre. 

Rice holder årligt et lagersalg i Odense hvor de sælger ud af deres lækre brugskunst produkter til utroligt nedsatte priser. På deres lagersalg er stort set alle deres produkter repræsenteret og her har forbrugerne en unik mulighed for at købe nyt og lækkert tilbehør til hjemmet som helt sikkert vil give et ekstra skud af energi og kulør.

Den eneste hage ved deres lagersalg, er at de repræsenterede produkter ikke er fra den nyeste kollektion – til gengæld er deres designs så anderledes og tidsløst at brugskunst produkterne vil være frækt og trendy i mange år fremover. Det er vidst kun Rice’ egne medarbejdere som vil kunne se forskel på ny og gammel kollektion. Hvis ikke andet, er deres lagersalg i det mindste et besøg værd.