Rosemunde udsalg

I webshoppen fra Rosemunde, er der lige nu stort udsalg med masser af spændende tilbud på lækkert tøj til kvinder.

Du kan spare op til 50% på det skønne og tidsløse tøj fra Rosemunde.

Her er masser af ideer til godt tøj til foråret og sommeren.

Se mere hos Rosemunde

Se også gode tilbud på Rosemunde hos:

Kids-world Superlove Stylepit
Kender du ikke Rosemunde? se mere her

Anbefal Rosemunde udsalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Rosemunde udsalg


Adresse og kort

Du kan kun handle online i denne butik

Varemærker

  • Rosemunde

Mere info om Rosemunde

Rosemunde er et dansk dametøjsfirma som blev stiftet i Vedbæk ved København i 2004. Deres værdier har fra starten været at skabe dametøj med en romantisk og feminin stil og som er dejligt og let at have på.

Funktionalitet og femininitet er de allervigtigste elementer i hvert et stykke af deres dametøj, og derudover gør Rosemunde også meget ud af, at både deres produkter og udviklingen af dem, skal være skånsomme overfor miljøet. Derfor bliver langt størstedelen har deres produktlinje udarbejdet i organiske materialer som silke, gedeuld og organisk bomuld. Netop disse elementer og materialer skal lade hver en bruger opleve en følelse af luksus – hver dag.

 

Udover følelsen af luksus, har Rosemunde også en anden vigtig egenskab; holdbarheden er helt i top. Tilmed er designet også tidsløst og vil deraf også være smart og moderne selvom man måske har fat i en ældre kollektion. Blandt andet derfor, er Rosemunde et ret efterspurgt mærke på diverse modeorienterede lagersalg.

 

De lækre materialer, den lange holdbarhed og følelsen af luksus, har gjort at Rosemunde i dag betegnes som et veletableret livsstilsbrand som sælges i mere end 1000 specifikt udvalgte butikker fordelt over hele verden – alt sammen styret fra deres hovedsæde i København. Hver en butik er nøje udvalgt af Rosemunde selv og dermed fremstår mærket også som et eksklusivt brand med priser derefter.

 

Men da Rosemundes design er så tidsløst som tilfældet er, vil det være de færreste som bemærker om et specifikt stykke tøj er fra den nye eller en tidligere kollektion. Derfor kan der være kæmpestore fordele i at indkøbe Rosemundes dametøj på lagersalg når den gamle kollektion udgår og den nye skal introduceres – her er besparelserne nemlig store selvom man faktisk går derfra med et stykke lækkert designertøj som ligeså godt kunne have været en del af den nye kollektion.

 

De store besparelser man oplever ved at købe Rosemunde på et lagersalg, afføder flere fordele for køberen; der er pludseligt penge til at kunne købe flere stykker tøj for hvad ét stykke tøj normalt koster, eller også kan man bare bruge besparelserne til at have flere penge til at forkæle sig selv med lidt mere luksus på andre områder end kun lige på tøjet. Tilmed vil man stadig være med på moden selvom der er sparet en halv formue ved at købe ind på et lagersalg.

 

Naturligvis har et lagersalg den ulempe at der kun er mulighed for at finde det tøj som ikke er blevet solgt i løbet af den forgangne sæson, men det behøver nødvendigvis ikke betyde at det kun er de upopulære modeller som står tilbage.

Et designermærke som Rosemunde producerer en kæmpemæssig mængde dametøj i hver kollektion, og derfor er der altid ret gode chancer for også at finde de mest populære modeller på et lagersalg – særligt hvis man er hurtig og slår til lige når den nye kollektion introduceres, hvilket typisk foregår hvert forår og hvert efterår. Det er altså ved introduktionen af en ny kollektion at der altid bliver holdt lagersalg for at få solgt ud af de udgående modeller så der er plads til det nye sortiment i butikkerne.

 

Om dét at købe Rosemunde på et lagersalg er noget for netop dig, er helt op til dig selv og dit temperament. Kan du leve med at have et moderne og smart stykke mærkevaretøj som har kostet langt under hvad det normalt koster, men som til gengæld ikke er fra den allernyeste kollektion, så vil et lagersalg absolut være en fordel at gøre brug af.