Simply Chocolate lagersalg

Så er der igen gode nyheder til alle chokoladeelskere.

Simply Chocolate holder igen deres super populære lagersalg, hvor du kan spare op til 80% på lækker kvalitets chokolade.

Lagersalget er blevet så populært, at det nu rykker fra fabrikken i Hvidovre til Nørrebro hallen i København.

En oplagt mulighed for at få masser af forsyninger af chokolade til påsken.

 

Kender du ikke Simply Chocolate? se mere her

Anbefal Simply Chocolate lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Simply Chocolate lagersalg

Åbningstider

Tirsdag 16 april 2019 kl. 14.00 - 20.00

Onsdag 17 april 2019 kl. 10.00 - 18.00

 

 Adresse og kort

  • Addresse: Nørrebrogade 208, 2200 København N

Varemærker

  • Magasin Chokolade
  • Simply Chocolate

Mere info om Simply Chocolate

Der er ikke meget der er så lækker som håndlavet kvalitetschokolade - og nogle af de bedste til netop den disciplin er Simply chocolate.

Selve mærket er relativt nyt - det blev etableret i 2011, men det er allerede ved at blive etableret på samme niveau som eksempelvis Frellsens og Sv Michaelsen.

Mærket er inspireret af New Nordic bølgen og blev etableret for at skabe lækre chokoladeprodukter hvor vægten var lagt på få og gode råvarer uden nødvendige dikkedarer, kunstige farvestoffer og smagsstoffer. 

Resultatet er super lækker chokolade der udelukkende indeholder nøje udvalgte naturlige kvalitetsråvarer og selvfølgelig smager helt fantastisk.

På lagersalgene fra Simply Chocolate får du mulighed for at købe chokolade med små skønhedsfejl, eller kort holdbarhed til kraftigt nedsatte priser. Det kan også være produkter som udgår af sortimentet.

Blandt de mest kendte produkter fra Simply Chocolate er de lækre chokolade bars, hvoraf Persian Perry og Grainy Sue vandt præmier ved 2014 Chocolate awards for deres smag og kvalitet. Men sortimentet er nu udvidet til også at indeholde protein bars, julekalendere, mini bars, lækre gaveæsker og meget andet.

Ud over den gode kvalitet er navnene på produkterne et andet vartegn for Simply Chocolate. Salty Fred, Fresh Freddie, Fit Fiona og Rich Arnold er blot et par af de sjove navne på produkterne hos Simply Chocolate.