Sofie Schnoor lagersalg

Så er det endelig blevet tid Sofie Schnoor lagersalg igen.

Denne gang foregår lagersalget i Docken i Nordhavn.

Der er mulighed for at spare masser af penge på alle de forskellige kollektioner fra Sofie Schnoor.

Der er desværre ikke plads til barnevogne i lagersalgslokalet, men kan stilles udenfor lokalet på eget ansvar..

Der er mulighed for at betale med Dankort, kontanter og MobilePay.

 

 

 

Se også gode tilbud på Sofie Schnoor hos:

Klunzshop Bubbleroom
Kender du ikke Sofie Schnoor? se mere her

Anbefal Sofie Schnoor lagersalg til andre


Invitation / Information

mere information omkring Sofie Schnoor lagersalg

Åbningstider

Søndag 29 september 2019 kl. 10.00 - 18.00

Mandag 30 september 2019 kl. 10.00 - 18.00Adresse og kort

  • Addresse: Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn

Varemærker

  • Sofie Schnoor,Petit By Sofie Schnoor

Produkter

  • Børnesko
  • Børnetøj
  • Sko
  • Støvler
  • T-shirts
  • Tasker
  • Tøj
  • Tørklæder

Mere info om Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er et dansk designermærke indenfor damesko som blev startet i 2001 af den dengang 26-årige Sofie Schnoor i en ydmyg lejlighed på Nørrebro i København. Hun startede allerede i en tidlig alder med at udvikle en passion for både design og kreativitet og siges derfor at være født ind i modeindustrien.

Designet på Sofie Schnoors damesko er skabt med baggrund i de utallige timer som hun har tilbragt på markedspladser og i genbrusbutikker rundt omkring i hele verden, udelukkende for at søge inspiration til fremtidige designs. For hende, kan selv en knap eller et lille stykke gammelt stof  være nok til at få tankerne i gang og dermed inspirere til nye og udfordrende designs.

Når Sofie Schnoor designer nye damesko, findes hendes drivkraft i engagement, kreativitet og lysten til at skabe. Netop disse egenskaber smitter tydeligt af på resten af hendes team, og kun på den måde har firmaet været i stand til at vokse fra den lille lejlighed på Nørrebro til nu at designe og sælge sko til hele Europa med base i væsentligt større faciliteter i København.

 

Med hendes baggrund i inspirationen fra alverdens markedspladser og genbrugsbutikker, har hun skabt et image på sine damesko som samtidigt både er elegant, klassisk og råt. Det er dermed lykkes hende at kombinere tre forskellige udtryk i ét par sko – noget som absolut har haft stor indflydelse på mærkets succes i både Danmark og i resten af Europa. Denne succes har medført at Sofie Schnoor i 2007 også grundlagde børneskosmærket Petit by Sofie Schnoor.

 

Designet kombineret med den høje kvalitet og dermed lange holdbarhed, gør desværre at Sofie Schnoors damesko koster en god skilling. For mange kvinder vil disse sko nok gå under betegnelsen luksussko. Ligesom ved mange andre sæsonbetonede modeprodukter, er der dog heldigvis hjælp at hente for de kvinder som gerne vil have fødderne i de lækre og smarte kvalitetssko; når de nye kollektioner skal introduceres, bliver alle de udgående produkter tilgængelige via lagersalg – og her kan der spares rigtigt mange penge.

 

Typisk afholdes lagersalg i foråret og efteråret når henholdsvis de nye sommer og vinterkollektioner skal introduceres. Besparelserne ved at købe damesko fra Sofie Schnoor på et lagersalg, betyder at langt de fleste kvinder får adgang til at iklæde sine fødder et par kvalitetssko og dermed være i stand til at signalere både stil og luksus uden at have spenderet en formue.

 

Det smarte ved Sofie Schnoors damesko er at designet er meget tidsløst. Det betyder at du, selvom du køber sko fra en udgået kollektion på et lagersalg, forholdsvis billigt kan vise dig frem i moderne og trendy sko uden at nogen vil bemærke at de ikke er en af de allernyeste modeller.

 

Derudover betyder de billige priser på et lagersalg også at der kan blive råd til lidt ekstra luksus på andre områder end kun lige på skoene. Det gælder særligt for dem som hidtil har givet fuld pris for skoene fra den allernyeste kollektion - for uden at nogen vil bemærke skoenes årgang, vil man stadig se stilfuld og elegant ud selvom skoene er købt til væsentligt billigere penge på et lagersalg.